Halftone Image of Crowd

Musikalskule:
FINALEKONSERT

GOMERHUSET, SKODJE 
0. AUGUST KL. 15:00

Utstillinga «Fishey Business» av Ann Helen Haagensen.

 

Ann Helen Haagensen starta å male i 1997, og er no kunstnar på heiltid med eiga atelier i Ålesund. Opp gjennom åra har ho utviklet sin eigne stil, og skapt særeigne teknikkar og arbeidsmetodar. Inspirasjon får ho frå livserfaring, omgjevnader, musikk og andre kunstnarar. 

Uttrykket hennes er hovudsakleg abstrakt, med bruk av akryl/mixed media på lerret. Ho likar å jobbe med ulike materialar som gjev djup og 3D-effekt i maleria. Ho har ein forkjærleik for djup blå, som går igjen som base i fleire av hennar maleri. Dei fleste oppdraga hennar er bestillingsverk, og ho elskar å kunne skreddarsy maleri til folks stuer og heim. Prosessen, der man utifrå spesialmål og ønska fargenyansar og kanskje personlige innslag, ender opp med eit unikt maleri på bestilling, syns ho er særs gjevande. 

 

Utstillinga «Fishey Business» på Jentekolonien blir hennar sjette salsutstilling. Utstillinga er inspirert av havdjupets store mysterium. I tillegg til maleri, vil det óg stilles ut nokre skulpturar og hengande uroar.

  • Facebook Social Ikon

Sjekk ut arrangementet på Facebook