Ole Edvard Antonsen

Ole Edvard Antonsen vert rekna for å vere blant verdas leiande trompetistar. Han har spelt på ei rekkje internasjonale scener, mellom andre Carnegie Hall i New York, Musikverein i Wien, Suntory Hall i Tokyo, operahuset i Sidney og Barbican Hall i London – her med fleire verdskjende orkester og artistar. Antonsen er ein allsidig musikar, og arbeider ikkje berre med klassisk musikk – pop, rock og jazz er også på repertoaret. Han har vore med på å spele inn over 60 album, og blant anna den offisielle fanfara for OL i Lillehammer 1994.

”Aurora” er en videreføring av det meget vellykkede prosjektet ”Musikalske Landskap” som består av Ole Edvard Antonsens egne komposisjoner. Musikalske Landskap prosjektet er blitt fremført mer enn 400 ganger i forskjellige variasjoner og med forskjellige symfoniorkestre og har blitt sendt på TV samt spilt inn på CD.

Aurora består i all hovedsak av nytt materiale ispedd noe fra Musikalske Landskap.

 

Den musikalske ideen er å skape forskjellige lydlandskaper og atmosfærer som base for deres melodiske og harmoniske kreativitet og med rom for improvisasjoner. Musikken er emosjonell og har et nordisk preg hvor du kan forestille deg og høre nordlysets mørke og spektakulære farger (Aurora Borrealis) til de lyseste netter med midnattsol. Musikken er vakker og virtuos på samme tid.

 

 

Ole Edvard Antonsen tar med seg sitt eget utvidede band som består av trompet, keyboards, gitar, bass, trommer/perkusjon og lyd-designer.

 

 

Mange har hevdet at å høre på Ole Edvard Antonsens musikk er som å se en film som ennå ikke har blitt produsert. Den er vanskelig å beskrive og må derfor oppleves !

 

 

 

Ole Edvard Antonsen, trompeter /electronics

Steffen Isaksen, keyboards

Kjell Harald Litangen, gitar

Tom Erik Antonsen, bass

Rune Arnesen, trommer

Dag Stephen Solberg, lyd designer

Ole Edvard Antonsen.jpg