PERSONVERNERKLÆRING

Hvem får tilgang til informasjonen?

Informasjonen din deles ikke med andre tredjeparter enn Mailchimp (verktøyet vi bruker for å sende ut e-post) og Questalyze (påmelding til solistkonkurranse). Du aksepterer ved påmelding på vår e-postliste og solistkonkurranse også disse tredjepartenes personvernerklæringer. All informasjon behandles konfidensielt. Fjord Cadenzas styre og nettansvarlig behandler informasjonen. Vi benytter oss av eBillett til salg av billetter. Ved å kjøpe billetter, godtar du også deres personvernerklæring.

Under festivalen åpner vi for at media kan dokumentere konserter. Fjord Cadenza deler ikke personlig informasjon med disse. Ved kontakt med media på våre konserter, står du selv til ansvar for hvilken informasjon de velger å dele.

Informasjonen du oppgir i forbindelse med påmelding til solistkonkurransen deles ikke videre med DNB.

Formålet

Formålet med informasjonen er å få oversikt over påmeldte til solistkonkurransen og til å sende ut informasjon/reklame om festivalen. Du kan melde deg av dette nyhetsbrevet ved å trykke på tilhørende link i bunnen av våre e-poster.

Denne informasjonen samler vi om deg

Vi henter ikke opplysninger om deg fra andre kilder en påmeldingsskjemaet til solistkonkurransen. Du har til enhver tid, i henhold til Norges lover, rett til å innhente hvilke opplysninger vi har om deg, og endre eller slette disse.

Følgende personopplysninger er obligatorisk å fylle ut ved påmelding til solistkonkurranse:

Fullt navn, alder, adresse, telefonnummer, fullt navn på én av foresatte, mobilnummer til foresatte.

 

Sikring av opplysninger

Informasjonen behandles utelukkende internt av Fjord Cadenzas styre, nettansvarlig, og de nevnte tredjeparter. Informasjonen ikke være tilgjengelig for offentligheten. Vi deler ikke informasjonen med tredjeparter uten å gi beskjed om dette på forhånd, herunder ved å oppdatere vår personvernerklæring.

Kontaktinformasjon / endring og sletting av informasjon

Vi sletter all informasjon vi har om deg etter ønske, sett at du ikke elev ved Orkesterskolen når ønsket ytres. Betalingsopplysninger må lagres i fem år etter norsk bokføringslov. Du kan kontakte oss på e-posten post@fjordcadenza.com.